Pyetësor - Sëmundjet Profesionale në Fabrikat e Tekstileve dhe Këpucëve në Shqipëri

PYETSOR! Vetëm për punonjësit e fabrikave të tekstileve dhe këpucëve!

Qendra "Aleaqnca Gjinore për Zhvillim" ju fton të plotësoni pyetësorin mbi sëmundjet profesionale në fabrikat e tekstileve dhe këpucëve. Pyetësori nuk ju merr më shumë se 7 minuta dhe të dhënat tuaja mbeten anonime.

KUJDES!!!Nëse nuk punoni në fabrikat e tekstileve dhe kepuceve ju lutem mos e plotësoni!


Ky pyetësor po zhvillohet në kuadër të projektit “Sigurimi i kushteve të denja të punës për gratë punëtore në fabrikat e veshjeve dhe këpucëve në Shqipëri”, mbështetur nga Olof Palme International Center - Albania Programme Olof Palme International Center dhe Qeveria Suedeze Embassy of Sweden in Tirana

Klikoni linkun me poshte per pyetsorin. 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepR-hCBQKjh3YlKWhEruufDiVx2KJXM97-Yy3WzO8fDG2stQ/viewform?usp=sf_link

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list