Statements and Activities

2021-11-16 15:47:17

Tiranë: Tryezë Diskutimi - “Të përmirësojmë kushtet e punës dhe produktivitetin në fabrikat e tekstileve në Shqipëri”

Qendra "Aleanca Gjinore per Zhvillim" sot ne Tirane ka zhvilluar tryezen e diskutimit  “Te permiresojme kushtet e punes dhe produktivitetin ne fabrikat e tekstileve ne Shqiperi”. Pjesemarres ne kete aktivitet ishin aktore te rendesishem, perfaqesues te shoqates Pro Export Albania,

Read more

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

Donors

Full list