ÇFARË ËSHTË PAGA E JETESËS NË KONTRAST ME PAGËN MINIMALE

Kjo video eshte prodhuar nga Centre for the Politics of Emancipation ne kuader te Clean Clothes Campaign per Pagen e Jeteses dhe Jetesen e Denje. Te gjitha te drejtat i rezervohen Centre for the Politics of Emancipation.

Koalicioni Shqiptar pranë Clean Clothes Campaign: Qendra Aleanca Gjinore per Zhvillim, Qendra për të Drejtat në Punë dhe Instituti për Kritikë dhe Emancipim Shoqëror mbështesin këtë fushatë të Clean Clothes Campaign ne lidhje me Pagën e Jetesës!

 

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list