Edicioni i dytë i Buletinit të Rrjeti Mbikqyrës i Buxhetimit Gjinor

Është publikuar Buletini i dytë i Rrjetit Mbikëqyrës të Buxhetit Gjinor. Nëpërmjet tij mund të mësoni mbi punën që kemi bërë për të sjellë konceptin e buxhetimit të përgjigjshëm gjinor më afër vendimmarrësve dhe publikut.

 

Lexoni materialin këtu.

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list