Edicioni i gjashtë i Buletinit të Rrjeti Mbikqyrës i Buxhetimit Gjinor

Në edicionin e buletinit të Krishtlindjeve të Rrjeti Mbikqyrës i Buxhetimit Gjinor (RrBPGj), ne ju sjellim sukseset dhe arritjet që kanë bërë 36 përfituesit tanë aktualë në nëntë muajt e fundit.

Ajo për të cilën ne jemi jashtëzakonisht krenarë është qasja e tyre konstruktive, jo vetëm ndaj vëzhgimit të buxhetit dhe për të vënë qeveritë përpara përgjegjësisë, por edhe për bashkëpunimin në partneritet me autoritetet, për nismat kundrejt të cilave bëhet vlerësimi i kostos dhe ndikimit, në mënyrë që vendimi mbi çështjet gjinore të buxhetit 2022 të përçohet.

Hidhini një sy edicionit të fundit të Buletinit këtu.

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list