Promovimi i Studimit: Vlerësimi i Mjedisit për Sipërmarrjen e Grave në Shqipëri

Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim, ju fton të merrni pjesë në promovimin e studimit “Vlerësimi i Mjedisit për Sipërmarrjen e Grave në Shqipëri”

DATA: 12 Qershor 2023
ORA: 10:00 – 15:00
VENDI: Holli Antigonea 1, Rogner Hotel Tirana

Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit: “Ajo Drejton – Një projekt kushtuar grave sipërmarrëse shqiptare”, mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë së Holandës në Shqipëri nëpërmjet programit MATRA.

Qëllimi i këtij aktivitetit është të diskutojë mbi mundësitë e një mjedisi lehtësues për zhvillimin e sipërmarrjes së grave, të ndërtojë një platformë për advokaci dhe politikëbërje për grate sipërmarrëse shqiptare, për zhvillimin e kompetencave të tyre dhe mbështetjen financiare.

Ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj me e-mail: [email protected]

Ju mirëpresim!
Stafi GADC!

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list