Prezantimi i Analizës së Zinxhirit të Vlerave me Perspektivë Gjinore në nën-sektorin e Vajit të Ullirit

1.11.2023

Më 1 nëntor, zhvilluam një aktivitet të rëndësishëm në kuadër të projektit tonë "Fuqizimi Ekonomik i Grave dhe perspektiva gjinore në zinxhirin e vlerave të biznesit".

Prezantuam Analizën e Zinxhirit të Vlerave me Perspektivë Gjinore në nën-sektorin e Vajit të Ullirit. Rezultatet na ndihmuan të identifikonim kufizimet dhe sfidat që lidhen me këtë sektor.

Synimi i projektit është fuqizimi i grave dhe ulja e pasigurive që ato përballen. Kjo analizë ka një rëndësi të veçantë për pozicionimin e grave brenda zinxhirëve të vlerave të vajit të ullirit dhe për promovimin e analizave të zinxhirëve të vlerave me perspektivë gjinore në Shqipëri.

Faleminderit për mbështetjen Gender Equity and Equality Action (GEEA) i Departamentit të Shtetit dhe Ambasada e SHBA në Tiranë.
Ndiqni aktivitetin e plote duke ndjekur linkun https://www.facebook.com/GADCAlbania/videos/892396179068620/

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list