POP Forumi Publik Tiranë me Kandidatin e Partisë Demokratike të Shqipërisë Z. Roland Bejko

03.05.2023 Qendra “Aleanca Gjinore per Zhvillim” në bashkëpunim me POP – Perballja e Ofertave Politike ka organizuar në kuadër të Kontratës Sociale përpara Zgjedhjeve Vendore të 14 Majit, forumin publik me kandidatin e Partise Demokratike te Shqiperise z. Roland Bejko.

Në këtë forum u diskutuan prioritetet kryesore të Kontratës Sociale të qytetarëve të Tiranes si dhe u prezantua programi i kandidatit për kryetar bashkie për përmbushjen e tyre. Kandidati i Partise Demokratike z. Bejko ka firmosur sot Kontraten Sociale me perfaqesuesit e GADC duke marrë zotimin keshtu që në rast të fitores së zgjedhjeve lokale do ti bëjë prioritetet e qytetareve të Tirane pjese te planeve të punës së bashkisë për katër vitet e ardhshme.

Klikoni këtu për të ndjekur Forumin e transmetuar në kohë reale në faqen zyrtare të POP në Facebook.

Klikoni këtu për të lexuar Kontratën Sociale POP Tiranë 2023 – 2027

“Në mos ti, Kush? Në mos sot, kur? Ngrije zërin në zgjedhjet vendore”

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list