Seminari për Gratë Sipërmarrëse "Talent në Biznes"

Qendra "Aleanca Gjinore per Zhvillimi" ka organizuar ne Durres ne datat 2 - 3 shkurt 2023 trajnimin dy ditor “Talent në Biznes për gratë sipërmarrëse”.

Trajnimi u drejtua nga ekspertet e organizatës holandeze "Brilliant Entreprenerus"  me shumë vite eksperiencë në mbështetje të grave sipërmarrëse. Ky trajnim u organizua ne kuader te projektit "Ajo Drejton" i zhvilluar nga Qendra "Aleanca Gjinore per Zhvillim" nen kujdesin e drejtoreshes ekzekutive Mirela Arqimandriti me mbeshtetjen e Qeverise Hollandeze. Projekti dhe aktivitetet shoqeruese i kushtohen fuqizimit të grave sipërmarrëse në Shqipëri dhe synon: Krijimin e një mjedisi mundësues për zhvillimin e sipërmarrjes së grave; .Nxitjen e sipërmarrjes së grave shqiptare; Përmirësimin e angazhimeve të shumë aktorëve dhe kompanive financiare potenciale për të mbështetur sipërmarrjen e grave shqiptare.etj.

Ne kete trajnim morem pjese gra ne biznes nga disa qytete te Shqiperise qe zhvillonjne biznesin e tyre ne fusha te ndryshme. Ne perfundim te dites se dyre te trajnimit, aktiviteti u nderua me pjesemarrjen e Sh.T.Z. Reinout Vos, Ambasador i Ambasades Hollandeze ne Shqiperi dhe znj. Emiriana Sako, kryetare e bashkise Durres. 

#SheLeads #AjoDrejton #AlbanianWomen #business #women #Network.

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list