Takim advokues me zv. ministren e brendshme znj. Romina Kuko ne kuader te POP

12.5.2022 Sot ishim ne nje takim me Zëvëndësministren e Brendshme znj. Romina Kuko ne nje diskutim mbi Buxhetimin me Pjesemarrje ne pushtetin vendor dhe Rrjetin POP - Perballja e Ofertave Politike dhe aktivitetet qe po zhvillohen ne 12 bashki te vendit.

Manuali i Buxhetimit me Pjesemarrje si nje mekanizem i rendesishem i cili po perdoret gjeresisht per advokimin e prioriteteve te Kontrates Sociale, ne te gjitha bashkite nen monitorimin e organizatave te Rrjetit POP. 

 

Opinions and
Suggestions

Here you will find feedback from GADC, various suggestions as well as opinions

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

Donors

Full list