Java Evropiane 2022

9 maj 2022 Qendra Aleanca Gjinore per Zhvillim me ftese te Ambasades Suedeze ne Shqiperi, se bashku me anetaret e Rrjetit Perballja e Ofertave Politike (POP) mori pjese ne aktivitetet e zhvilluara ne Tirane ne kuader te Javes Evropiane ne Shqiperi. 

Te 12 organizatat e Rrjetit POP ishin te pranishme ne panairin e organizuar ne Pedonalen e Tiranes, ku shpalosem iniciativat, fushatat advokuese dhe Kontratat Sociale te rrjetit POP ne 12 bashki te vendit. 

Faleminderit Embassy of Sweden in Tirana per mbeshtetjen dhe qe na bete pjese te kesaj jave. Faleminderit European Union in Albania per organizimin dhe hapesirat e ofruara. 

 

*Rrjeti “Përballja e Ofertave Politike – POP”, synon të rrisë debatin publik dhe informacionin te qytetarët si dhe orientimin e platformave drejt nevojave dhe prioriteteve të tyre. Përmes aktiviteteve projekti synon të forcojë demokracinë shqiptare, duke nxitur transparencën dhe llogaridhënien. Përballja e Ofertave Politike - POP, është një nismë  e rrjetit të organizatave të shoqërisë civile shqiptare mbështetur nga “Olof Palme International Center” dhe “National Endowment for Democracy.”

Anëtarët e Rrjetit POP janë organizatat si më poshtë: • Qendra “Aleanca Gjinore për Zhvillim”, Tiranë; • Qendra për Zhvillimin e Shoqërisë Civile, Durrës; • Qendra Rinore Vlorë, • Shoqata për Integrimin e Zonave Informale, Kamëz; • Epoka e Re, Fier; • Intelektualët e Rinj Shpresë, Shkodër; • Lëvizja Rinore për Demokraci, Pukë; • Qendra Rinore për Progres, Kukës, • Rinia për Integrim, Aktivizim dhe Sensibilizim, Progradec; • Gruaja në Zhvillim, Korçë; • Hapa të Lehtë, Vau i Dejës; • Tjetër Vizion, Elbasan

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list