GADC ne Forumin FREJA - Edicioni i 15-të

Ne datat 12-14 nentor 2021, u organizua ne format hibrid Forumi i 15-të, FREJA. Qendra Aleanca Gjinore per Zhvillim prej vitesh eshte pjese e Forumit FREJA dhe pjesemarrese aktive e Forumeve vjetore. Edhe ne kete 15 vjetor te Freja Forum, ne ishim pjese në Bruksel dhe online per të diskutuar mbi demokracinë, mundësitë e barabarta dhe qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm.

Fondacioni FREJA Forum ka për qëllim të promovojë organizatat e shoqërisë civile në Ballkanin Perëndimor, Turqi dhe në Bashkimin Evropian për të forcuar rolin dhe punën e tyre për të qenë një aktor i rëndësishëm dhe efikas në shoqërinë civile, bazuar në vlerat e demokracisë dhe mundësive të barabarta.

Forumi FREJA është një bashkëpunim midis OShC-ve në Shqipëri, Bosnjë-Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Serbi, Suedi dhe Turqi mbështetur nga organizatat në Kosovë dhe Mal të Zi.

Per te mesuar me shume mbi temat, seminaret dhe workshopet e organizuara ju lutemi te klikoni ketu

 

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list