POP - Fokus Grup me banorët e Njësisë Administrative nr. 3, Tiranë

Sot jemi takuar me banore te njesise administrative nr. 3 ne Tirane dhe biseduam mbi prioritetet e Kontrates Sociale POP POP - Perballja e Ofertave Politike dhe per punen qe ka bere bashkia e Tiranes dhe kjo njesi administrative ne permbushjen e prioriteteve te tyre.

Vijojme te kemi problematika me ujin e pijshem, megjithese kjo njesi ben pjese ne projektin pilot per furnizimin me uje 24 ore. Banoret tregojne se furnizimi me uje eshte me orar, se paku ne pjesen me te madhe te njesise. Per kete prioritet dhe per te tjera ceshtje te qytetareve, GADC po pergatit Raportin e Vitit te Dyte monitorues te Kontrates Sociale.


Ne javen ne vazhdim, do te vijojme me takime me qytetare ne njesi te ndryshme administrative.


#KontrataSociale #RrjetiPOP #DiskutimeMeQytetaret
Falenderojme per mbeshtetjen Olof Palme International Center - Albania Programme Olof Palme International Center National Endowment for Democracy

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list