POP - Fokus Grup me banorët e Njësisë Administrative nr. 5, Tiranë

Kemi filluar fokus grupet me komunitetin per Raportin e Monitorimit te vitit dyte per permbushjen e Kontrates Sociale POP - Perballja e Ofertave Politike. Do te jemi ne 10 njesi administrative gjate javes ne vijim ne diskutime te hapura me komunitetin sa i perket prioriteteve dhe permbushjes se tyre nga Bashkia Tiranë

Sot ishim me banore te njesise administrative nr. 5 me te cilet vendosem te takoheshim ne ambjent te hapur dhe biseduam per punen qe ka bere bashkia e Tiranes dhe kjo njesi administrative ne permbushjen e prioriteteve te banoreve. Vijojme te kemi problematika me ujin e pijshem, nderkohe qe jane bere rikontruksione te cerdheve dhe kopshteve te femijeve kete vit. Jane sistemuar rruge te brendshme te lagjeve, por ka edhe lagje qe akoma nuk jane sistemuar. Pastrimi konsiderohet i rregullt ne disa lagje, nderkohe ne disa blloqe banimi del si problematike.

Keto dhe detaje te tjera te kesaj njesie administrative do te permblidhen ne Raportin e Dyte te monitorimit qe Qendra Aleanca Gjinore per Zhvillim do te hartoje mbi permbushjen e Kontrates Sociale.

Falenderojme per mbeshtetjen Olof Palme International Center - Albania Programme Olof Palme International Center National Endowment for Democracy
#KontrataSociale #RrjetiPOP #DiskutimeMeQytetaret

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list