Diskutim për Bibliotekën dhe Çështjet Gjinore në Shqipëri

31.10.2013 Diskutim për Bibliotekën dhe Çështjet Gjinore në Shqipëri me Prof. Dr. Berteke Waaldijk, Drejtore Programi - Studime Gjuhësh dhe Kulture, Studiuese e  Programit Gjinor e Diplomuar, Arla Gruda, Kandidate për PhD dhe studentë në premisat e GADC

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list