Prezantimi i raportit një vjeçar – Kontrata Sociale POP Bashkia Tiranë

16.11.2020 Në kuadër të projektit “Monitorimi i zbatimit të kontratës sociale në nivel lokal” i cili zbatohet në 9 bashki të vendit Tiranë, Durrës, Kukës, Pukë, Vlorë, Fier, Kamëz, Pogradec, Shkodër, Qendra “Aleanca Gjinore për Zhvillim” (GADC) organizoi sot prezantimin e gjetjeve dhe rekomandimeve te “Raportit POP mbi Monitorimin e përmbushjes së prioriteteve të Kontratës Sociale (gusht 2019 – gusht 2020)” në Bashkine Tiranë.

Takimi u realizua pranë Sallës së Këshillit Bashkiak të kësaj bashkie, me pjesëmarrjen e nën kryetares Znj. Anisa Ruseti, drejtuesve të drejtorive përkatëse sipas prioriteteve si edhe qytetarëve të Tiranës. Bazuar në këtë raport, puna e Bashkisë Tiranë është fokusuar në një pjesë të madhe të prioriteteve dhe po zhvillohen plane dhe projekte për plotësimin e tyre në mënyrë të plotë. 

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list