Tryezë: "Gratë Sipërmarrëse dhe Sistemi Fiskal në Shqipëri"

15.9.2012 Tryezë me Temë: "Gratë Sipërmarrëse dhe Sistemi Fiskal në Shqipëri" Organizuar në kuadër të Panairit "Fuqizimi i Sipërmarrjes së Grave"

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list