Prezantimi i Hartëzimit Social në Bashkinë Klos

Ishim ne Klos me koleget e Shoqatës për Autonomi Vendore dhe GIZ Albania! Prezantojme para Bashkisë Klos gjetjet dhe rekomandimet kryesore te Hartezimit Social LNOB dhe politikëbërjes së bazuar në fakte per personat me aftesi te kufizuar.

Se shpejti do te ndajme raportin e detajuar, ndaj na ndiqni!

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list