Prezantimi i Hartëzimit Social në Bashkinë Mat

Te lumtur qe me mbeshtetjen e Shoqatës për Autonomi Vendore, NALAS dhe GIZ Albania te kishim mundesine qe ne bashkepunim me Bashkine Mat te realizonim Hartezimin Social LNOB dhe politikëbërjes së bazuar në fakte per te moshuarit e kesaj bashkie.

Se shpejti do te ndajme raportin e detajuar, ndaj na ndiqni!

Vijojme bashkepunimin me pushtetin vendor dhe partneret qe rekomandimet e dala te mos mbeten ne leter.

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list