GADC Merr Pjesë në Eventin Kombëtar të Javës së Shoqërisë Civile

29.5.2024

Kolege te Gender Alliance for Development Center (GADC) moren pjese sot ne Eventin e organizuar nga Partners Albania for Change and Development ne kuader te Javes se Shoqerise Civile.

Patem mundesine qe te merrnim pjese ne diskutime mbi Rolin e OSHC-ve ne zhvillimin e aftesive, punesimin dhe fuqizimin e komunitetit si edhe mbi Permiresimin e bashkepunimit dhe koordinimit midis paleve te interesit - Politikat, strategjite dhe njohja e kualifikimeve.

Ne workshopin mbi Demokracine Pjesemarrese sebashku me kolege te POP - Perballja e Ofertave Politike nga Qendra "Epoka e Re" Fier dhe Hapa te lehte diskutuam mbi angazhimin qytetar dhe transparencen vendore duke sjelle modelin e Kontrates Sociale qe POP ndjek prej vitesh ne 12 bashki te vendit.

Faleminderit Partners Albania for Change and Development qe na ofruat hapesirat e sotme per rrjetezim dhe per shpalosjen e iniciativave qe GADC ndermerr.

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list