"Shqiperia për Ukrainën"

Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim po ndihmon Ambasadën Ukrainase për mbledhjen e fondeve në mbështetje te Mbrëmjes së Bamirësisë "Shqiperia për Ukrainën"


Te ardhurat qe do te mblidhen nga shitja e biletave do të shkojnë në ndihmë të foshnjave të lindura para kohe, për blerjen e inkubatorëve, si një kërkesë emergjente nga spitalet në qytete të ndryshme të Ukrainës.


Ju ftojme ne hollin e Hotel Rogner ne datat 17, 18, 19 mars 2023 ne oren 10:00 - 12:00 dhe 17:00 - 19:00 per te blere bileten tuaj!

Ne do te jemi prane Hotel Rogner edhe te henen date 20.3.2023 nga ora 09:00 - 19:00, ndaj ju mirepresim qe te kontribuoni!


***
The Gender Alliance Center for Development is helping the Embassy of Ukraine to collect funds in support of the Charity Event "Albania for Ukraine"All the income that will be collected from this event will go in aid of premature babies, for the purchase of incubators, as an immediate request from hospitals in different cities in Ukraine.


We invite you to the lobby of Hotel Rogner on 17,18,19 March 2023 at 10:00 - 12:00 and 17:00 - 19:00 to buy your ticket!

We will be near the Rogner Hotel Monday 20.3.2023 from 09:00 - 19:00, so you are welcome to contribute! 

 

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list