Forumi FREJA 2022

Let's talk about Democracy, Equal Opportunities, and Resilience!
The 16th edition of FREJA Forum!

Ne datat 11-13 Nentor 2022 Organizohet forumi i 16-te i FREJA ne Beograd dhe ne format hibrid. Per te gjithe te interesuarit, ndiqni linkun per tu regjistruar. Keni mundesine qe te regjistroheni online ose per ta ndjekur ne vend.

Klikoni linkun per tu regjistruar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWMFOh9Rmkj2OuLcgJm8Tdei2olBK46oXjdL4r_3jFe9oDRQ/viewform 

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list