Varferia Mensturale!

#ItsTimeForAction #WeAreCommitted #MHD2022 #Genderbudgetwatch
28 maji po afron, Dita Ndërkombëtare e Higjienës Menstruale. Me atë rast dhe në kuadër të projektit të Gender Budget Watchdog Network kemi diçka të rëndësishme për t'ju thënë.

Mbështetur nga: Austrian Development Agency and Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list