8 Mars 2013

Me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Qendra "Aleanca Gjinore për Zhvillim" në bashkëpunim me Forumin e Gruas Elbasan organizuan Tavolinën e Rrumbullaket me temë: “Koha për veprim, për t’i dhënë fund dhunës kundër grave” Në nderim të gjithë atyre grave shqiptare që kanë kontribuar në përpjekjet për barazi, për drejtësi dhe në ndërtim të shoqërisë, por edhe për të kujtuar viktimat e dhunës, për t’i dhënë fund trajtimit diskriminues ndaj tyre dhe shkeljes së të drejtave njerëzore të çdo gruaje.

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list