STOP Dhunës në Marrëdhëniet Intime në Adoleshencë!

Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim (GADC), në kuadër të projektit “T’i themi Jo, Dhunës në Marrëdhëniet Intime” të financuar nga Agjensia Austriake për Zhvillim (ADA), ka realizuar videon me te njetin titull.

Ju ftojmë ta ndiqni dhe ta shpërndani. Kjo video është realizuar për të ndihmuar të rinjtë e të rejat të kuptojnë rrezikun e dhunës në marrëdhëniet intime dhe për të rriturr ndërgjegjësimin që të raportojnë menjëherë nëse përjetojnë qofte edhe një herë në jetë dhunë.

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list