Përse duhet të shkruajmë historinë e saj!

14 dhjetor 2020 Qendra "Aleanca Gjinore për Zhvillim" ka organizuar ditën e hënë pasditen me temë "Përse duhet të shkruajmë historinë e saj", për të biseduar për rrëfimet e grave të cilat erdhën nga aktivistja Elga Mitre me botimin “10 gra, 10 rrëfime – histori që sfidojnë botën”

Biseda u zhvillua online nën monitorimin e Znj. Mirela Arqimandriti dhe me pjesëmarrjen e Znj. Elga Mitre, Z. Ben Andoni dhe Znj. Valbona Sulçe si edhe me anëtarë të komunitetit dhe shoqërisë civile. Gjatë këtij takimi virtual u dëgjuan dhe diskutuan disa prej historive të përmbledhura nga znj. Mitre, të cilat mund ti gjeni në linkun: https://bit.ly/2JSWsjC 

 

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list