Dita ndërkombetare kundër dhunës me bazë gjinore

25.11.2014 Nga veprimtarite e sotme në ditën ndërkombetare kundër dhunës me bazë gjinore. Shfaqja e filmit dokumentar "Djemtë e Burrat kundër Dhunës në familje", panel diskutimi kundër dhunës me nxënës të shkollave të mesme e të larta në kryeqytet dhe marshim kundër dhunës me bazë gjinore.

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list