Seminar dy ditor - “Sipërmarrëse të Suksesshme”

8.11.2016 Seminari "Brilliant Entrepreneur" -  Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim dhe Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta në Shqipëri po organizojnë një seminar 2-ditor në Tiranë për gratë në biznes me temë “Sipërmarrëse të Suksesshme”.

“Sipërmarrëse të Suksesshme” është një program dinamik që u mundëson grave sipërmarrëse në mbarë botën të drejtojnë sipërmarrjen e tyre në mënyrë inovative, me përgjegjësi sociale dhe të qëndrueshme, bazuar në talentin individual të gruas sipërmarrëse.

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list