Trajnim për buxhetimin e përgjigjshëm gjinor

01.07.2016 Trajnim për buxhetimin e përgjigjshëm gjinor me këshilltaret gra të Bashkisë Tiranë, ose siç njihet tani Aleanca e Grave Këshilltare. Trajnimi është organizuar nga Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim dhe është mbështetur financiarisht nga UN Women Albania  përmes fondeve të Qeverisë Suedeze.

Opinions and
Suggestions

Open letter in regards to the handling of the case of Ms. Nazime Visha

Read more

GADC
Publications

GADC has prepared and published numerous publications on gender equality related issues.

GADC
Library

Search now for a title

Donors

Full list